imgPages

Gevelbekleding geeft uw woning allure!

Gevelbekleding geeft aan uw woning een zeer persoonlijke uitstraling. Elk type van bekleding van de gevel is anders, zowel in voorkomen als in onderhoud. Ook qua isolatie en duurzaamheid is het belangrijk om de juiste gevelbekleding te kiezen. Naast gevelbepleistering (crepi in de volksmond), hebben wij nog heel wat andere soorten gevelbekleding in de aanbieding. Wij zetten de soorten gevelbekleding en de verschillende mogelijkheden ervan hier even voor u op een rijtje.

Nuttige informatie

Enkele van onze leveranciers zijn Caparol, Sto en Willco.

Kies uw eigen stijl

Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties is uw gevel uw visitekaartje. De afwerking van uw gevel bepaalt voor het grootste deel het uitzicht van uw woning. Kiest u voor een gemetselde gevel of een ander type gevelbekleding? Met gevelbekleding kunt u alle kanten uit. Of u nu een traditionele woning of een zeer strakke moderne woning heeft, u kiest de gevelbekleding die bij uw woning en bij uw eigen stijl past. Verschillende materialen combineren is ook mogelijk: bijvoorbeeld hout en siliconenharspleister. U heeft niet alleen keuze uit verschillende materialen, maar ook de kleur kunt u volledig naar eigen inzicht kiezen. Een gevel in discrete zachte kleuren komt helemaal anders over dan een gevel in opvallende felle kleuren. Wilt u dat uw huis opgaat in de omgeving of wilt u juist dat uw woning een eyecatcher is?

Facades Forever biedt u gevelbekleding op maat aan! Uiteraard gaat u in functie van uw gevelbekleding ook uw ramen en deuren kiezen, of vice versa. Komt daarbij nog uw oprit, garage, tuin en alles wat er zich om uw woning heen bevindt. Als uw gevel in harmonie is met alle elementen uit de omgeving, krijgt u een stijlvol huis waar u zichzelf helemaal in terugvindt.