imgPages

Wie zijn we

Facades Forever met filialen te Eke (Gent) en West-Vlaanderen is de specialist voor al uw buitenpleister- en andere gevelwerken in België en Nederland. Ervaring, kennis en persoonlijke service op maat ter realisatie van uw nieuwbouw- en/of renovatieproject staan ter uwer dienst. Wij gebruiken steeds kwaliteitsproducten van Willco, Caparol en Sto voor de perfecte afwerking.

U kan steeds bij ons terecht voor diverse vormen van gevelbepleistering of gevelbekleding: de gepaste sierpleister met of zonder isolatie, kaleien, spuitkurk, steenstrips, enz... Tevens verzorgen wij ook uw schilderwerken en plaatsystemen (Eternit, Rockpanel, Trespa) voor meer kleur en variatie.

Energiebesparende gevelisolatiesystemen, vochtwerende behandelingen, blauwsteenplinten, venstertabletten, enz. zijn onze zorg voor een correcte oplossing en duurzaam behoud van uw gevel. Op elke vraag vinden wij een gepast antwoord.

Ons dynamisch team staat graag tot uw dienst met het nodige Nederlands-, Frans-, of Engelstalig advies en een vrijblijvende offerte. Wij zijn een geregistreerde aannemer, erkend in de openbare werken, met een 10-jarig waarborgsverzekeringsattest. Uiteraard bieden wij u hierbij ook steeds onze beste prijs/kwaliteitsverhouding aan!

496-FAÇADESFOREVER18BISBEURS02-H

Team: Pascal Combes, Matthias Deschryver, Hector De Smet, Hugo R. O. Carvalho, Steffie Vereecke, Emmeline Parmentier.