Crepi gevel voor bescherming en nieuwe uitstraling

Een gevel in crepi betekent dat er sprake is van het aanbrengen van een sierpleister. Dit ter renovatie van de bestaande buitenmuur of voor een strakke uitstraling voor nieuwbouw. Een crepi gevel, met of zonder isolatie, zorgt ervoor dat de buitenmuur van uw woning of bedrijfspand er als nieuw uit komt te zien. Daarnaast is er sprake van beschermende en isolerende eigenschappen. Na het plaatsen van crepi op de gevel hebben weersinvloeden immers geen effect meer op de staat van de buitenmuur. Gevelrenovatie door middel van crepi is bovendien een betaalbare oplossing voor herstel, bescherming en verfraaiing. Facades Forever is de specialist in de realisatie van uw gevelbepleistering.

Crepi gevel isoleren en afwerken met siliconen sierpleister

Een gevelrenovatie met crepi wordt door Facades Forever voornamelijk gerealiseerd met een siliconen sierpleister. Door de mogelijkheid tot strakke afwerking is een gevelbekleding op basis van een siliconenharspleister ook ideaal voor nieuwbouwwoningen. Het materiaal is perfect om aan te brengen zowel rechtstreeks op bestaande gevels als op isolatieplaten. De kunsthars vormt een flexibele laag op de muur en is niet gevoelig voor scheuren. Buitengevelisolatie met een crepi afwerking resulteert in een betere energieprestatie. Daarenboven is een siliconen gevelbekleding tegen vocht bestand en aan te brengen op vrijwel iedere ondergrond.

Gevelbekleding met crepi voor optimale bescherming

Deze vorm van gevelbekleding voor renovatie en nieuwbouw zorgt voor een optimale bescherming en isolatie. Strenge vorst leidt bij een niet behandelde buitenmuur nogal eens tot beschadigd voegwerk. Dat is te voorkomen door crepi te laten plaatsen. Een andere vorm van bescherming is dat er geen sprake meer is van doorslaand vocht op de binnenmuur van uw woning of bedrijfspand. De optimale bescherming is al een groot voordeel, maar de buitenkant ziet er natuurlijk ook weer fantastisch uit. Een nieuwe aanblik van uw woning betekent dan ook zeker een waardevermeerdering. De waardevermeerdering neemt verder toe wanneer een crepi gevel gecombineerd wordt met het aanbrengen van isolatie.

Werkwijze van Facades Forever

De werkwijze bij het aanbrengen van siliconenharspleister voor gevelrenovatie met crepi varieert. Het is bijvoorbeeld belangrijk om eerst schade te herstellen, zoals optrekkend vocht of stenen die afbrokkelen. Dat komt een duurzaam resultaat ten goede. Indien de schade hersteld is en na een zorgvuldige voorbereiding van de ondergrond komt de sierpleister (met of zonder isolatie) op de muur. Het spreekt voor zich dat het hier gaat om werkzaamheden waarvoor de nodige ervaring en vakkennis vereist is. Daar beschikken de specialisten van Facades Forever dan ook over. Bovendien maken wij gebruik van de modernste apparatuur, kwalitatieve producten en werken wij zorgvuldig en nauwkeurig.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kan via het contactformulier of telefonisch via +32 (0)9 362 36 76 of +32 (0)50 68 79 07 altijd om meer informatie vragen of een afspraak maken om advies te krijgen over de realisatie van een crepi gevel. Uiteraard voorzien wij u graag in een prijsofferte voor een crepi gevelbekleding en stellen wij deze vrijblijvend op. Dat betekent dat er geen verplichtingen zijn verbonden aan de prijsofferte. Facades Forever is gevestigd in Eke, maar is in heel Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen actief op het gebied van gevelrenovatie.