Onze beloftes

Beste prijs/kwaliteit

De reden voor het succes ligt in onze persoonlijke, probleemoplossende en flexibele aanpak, maar ook en vooral in onze uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

We waken streng over de omvang van onze overhead, waardoor we onze algemene, niet-projectgerelateerde kosten uiterst laag houden.

Dit kostenbewustzijn laat toe om offertes op te maken aan uiterst scherpe en concurrentiële prijzen mét de garantie op een kwaliteitsvolle uitvoering. Ook het respecteren van deadlines valt voor ons onder kwaliteit.

Persoonlijke aanpak

Vanaf uw eerst contact met één van onze ervaren, welopgeleide en symphatieke medewerkers streven wij naar een volledige opvolging van uw project.

Hierdoor ijveren wij steeds naar een persoonlijk ontmoeten om uw correct te kunnen adviseren en verder te begeleiden in uw onderneming.

Betrouwbaarheid, flexibiliteit en communicatie zijn voor ons ook kernwoorden.

Eerlijk bedrijfsbeleid

Het personeel en management van Facades Forever Bvba stellen alles in het werk om klanten steeds beter van dienst te zijn.

Concreet vertaalt die inzet zich naar geleverd werk van topkwaliteit en een voortdurende verbetering van de bedrijfsorganisatie, om de heersende regelgeving na te leven en de tevredenheid van klanten en medewerkers te verzekeren.

Onze teamgeest en ethiek zetten ons aan tot intern investeren in het welzijn van onze medewerkers.

Samenwerking met A-kwaliteitsmerken

De samenwerking met onze productenfabrikanten wordt steeds nauwkeurig uitgezocht om aan onze wensen, kwaliteitscontroles en service aan klanten te vervolledigen.

Deze merken voldoen aan alle erkende eisen, alsook wettelijke erkeningen en zorgen voor degelijke ondersteuning met hun productkennis om alle werkzaamheden tot een goed eind te volbrengen.