Gevelrenovatie Gent: professioneel en betaalbaar

Wenst u een gevelrenovatie in Gent te laten uitvoeren door een professioneel bedrijf en voor een betaalbare prijs? Facades Forever is de specialist in het renoveren van gevels. Wij bieden u verschillende oplossingen om uw buitenmuur er weer fantastisch te laten uitzien. Een beschadigde gevel van uw huis of bedrijfspand in Gent is eenvoudig te herstellen als u voor gevelrenovatie kiest. Niet alleen beschadigde, maar ook vervuilde gevels of buitenzijden met een onaantrekkelijke aanblik lenen zich uitstekend voor gevelrenovatie in Gent. Bijvoorbeeld met gevelbepleistering of spuitkurk, waarvoor wij verschillende opties beschikbaar hebben. Het is belangrijk om op tijd aandacht te besteden aan een beschadigde en verouderde gevel. Dit om onder meer vochtproblemen en verder verval te voorkomen.

Gevelrenovatie in Gent met gevelbepleistering

Gevelrenovatie in Gent is onder meer uit te voeren met gevelbepleistering. Dat biedt meteen meerdere voordelen. Een verouderde gevel is snel en eenvoudig te verfraaien door buitenbepleistering aan te brengen. Facades Forever brengt de buitenbepleistering bij gevelrenovatie in Gent op de oude muur aan. Een ander voordeel is dat er meteen ook rekening kan gehouden worden met isolatie. Dan is er eerst sprake van het aanbrengen van een extra laag isolatie op de bestaande gevel. Daarop komt vervolgens de siliconenharspleister. De gevel krijgt hierdoor een originele en egale afwerking in een kleur naar keuze. Er is zowel sprake van een vochtwerende werking als waterdamp doorlatende functie. Synthetische sierpleister voor het renoveren van gevels in Gent heeft als voordeel niet gevoelig voor scheuren te zijn. Dat komt vanwege het elastische karakter van het kunsthars.

Gevel renoveren in Gent met spuitkurk

Spuitkurk is ook een behandelmethode die in te zetten is voor gevelrenovatie in Gent, Kortijk, Roeselare of Aalst. Dit materiaal beschikt eveneens over elastische eigenschappen en zorgt bovendien voor een beschermende afwerking. De spuitkurk bestaat uit een ademende laag en is waterbestendig. Verkeren de voegen van uw gevel in een slechte staat? In dat geval is het mogelijk om eerst de voegen te fixeren door een voorstrijk aan te brengen. De voegstructuur blijft dan aanwezig. Het is ook mogelijk om een meer strakke gevel te realiseren. Dit kan door eerst een cementering en vervolgens de spuitkurk aan te brengen. Indien je ook wenst te isoleren, is het eerst nodig om isolatieplaten met daarop een cementering aan te brengen en daarna deze met spuitkurk af te werken.

Specialist voor gevelrenovatie in Gent

Het is uiteraard belangrijk dat u de gevelrenovatie in Gent door een specialist laat uitvoeren. U bent dan verzekerd van de beste kwaliteit en van een isolerende, weerbestendige en fraai uitziende gevel van uw huis of bedrijfspand. Facades Forever is de aangewezen specialist om uw gevelrenovatie in Gent uit te voeren. Wij beschikken over de expertise en alle middelen om de meest uiteenlopende soorten gevels te renoveren. Neem gerust een kijkje bij de voorbeelden van eerder uitgevoerde renovatieprojecten. Dan krijgt u alvast een goed beeld van het resultaat. Wij onderscheiden ons in Gent met onze specialisaties in combinatie met betaalbare prijzen.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie of graag advies over gevelrenovatie in Gent, Kortijk, Roeselare of Aalst? U kan ons op verschillende manieren contacteren. Bijvoorbeeld door van het contactformulier op onze website gebruik te maken. Of door even te bellen naar +32 (0)9 362 36 76 en +32(0)50 68 79 07.