Uw Expert In
Buitenbepleistering
& Gevelisolatie

Uw Expert In
Buitenbepleistering
& Gevelisolatie

Slider

Onze specialisaties

Siliconenharspleister

Bij een gevelrenovatie maakt gevelbepleistering het heel eenvoudig om beschadigde of onaantrekkelijke gevels te verfraaien.

Isolatie

Isoleren en na-isoleren van buitenmuren is dubbel winnen!! Enerzijds bespaar je op je energiekosten en anderzijds zal je nieuwbouw of bestaande woning er prachtig uitzien.

Hout en plaatmateriaal

Houten gevelbekledingen worden al eeuwen gebruikt, het heeft een natuurlijke uitstraling, is vrij goed te combineren met andere gevelafwerkingen en is beperkt te onderhouden.

Spuitkurk

Kurk is een natuurproduct met elastische, resistente en dempende eigenschappen en kan zowat op iedere ondergrond gebruikt worden om een gevel te verfraaien.

Aanvullende werken

Plaatsen van raamtabletten, (arduin)plinten, dekstenen en andere behoren ook tot onze taken. Zo hoeft u weinig aannemers aan te spreken voor het project.

Steenstrips

Het gebruiken van een isolatiesysteem met steenstrips als afwerking zorgt voor een eenvoudige en snelle manier van renoveren.

Kaleien

Kaleisysteem heeft weliswaar hetzelfde uitzicht heeft als de traditionele kalei, maar dan met het gebruiksgemak en de prestaties van de meest moderne verfsystemen.

Reinigen

Diverse oorzaken kunnen leiden tot eventuele gevelvervuiling. Gevelvervuiling aanpakken kan door het beschermen, onderhouden, reinigen of heropfrissen van je gevel.

Contacteer ons ...

Heeft u vragen, nood aan technisch advies en wenst u graag een vrijblijvende offerte? Onze medewerkers ondersteunen u graag!

Met wie werk je samen?

U kan steeds bij ons terecht voor diverse vormen van gevelbepleistering of gevelbekleding: de gepaste sierpleister met of zonder isolatie, kaleien, schilderen, enz… Tevens verzorgen wij ook uw schilderwerken en plaatsystemen (Eternit, Rockpanel, Trespa) voor meer kleur en variatie.

Energiebesparende gevelisolatiesystemen, vochtwerende behandelingen, blauwsteenplinten, venstertabletten, enz. zijn onze zorg voor een correcte oplossing en duurzaam behoud van uw gevel. Op elke vraag vinden wij een gepast antwoord.

Werk met ons samen