Gevelbepleistering voor renovatie en nieuwbouw

Gevelbepleistering laat uw gevel er niet alleen fantastisch uitzien, maar biedt bovendien meerdere voordelen. Zo heeft bepleistering een lange levensduur en is het heel onderhoudsvriendelijk. Bovendien is er sprake van een vochtwerende werking, zodat er geen vocht in de gevel terechtkomt. Wel is er sprake van het doorlaten van waterdamp van binnen naar buiten. Dat is perfect voor een optimale vochthuishouding in de buitenmuur. Zoekt u een betrouwbaar en professioneel bedrijf om uw gevel van bepleistering te voorzien? Facades Forever is een specialist in gevelbepleistering op het gebied van zowel renovatie als nieuwbouw.

Verschillende soorten sierpleister

Een gevel bepleisteren is op meerdere manieren mogelijk. Facades Forever biedt onder meer de mogelijkheid de gevelbepleistering op basis van een siliconenharspleister uit te voeren. Dit is een sierpleister op basis van kunsthars voor de afwerking van gevels dat over unieke kenmerken beschikt. Zo is deze vorm van gevelbepleistering elastisch. Dat heeft als voordeel dat er geen scheuren optreden. Bovendien is er sprake van een vuilafstotende werking. Een andere vorm van sierpleister of crepi is silicaatpleister. Deze manier van gevel bepleisteren is dampopen en dus ideaal bij nageïsoleerde spouwmuren en houtskeletbouw.

Gevel renoveren met kaleien of spuitkurk

Een andere methode voor gevelrenovatie is kaleien. Deze gevelvernieuwing is ideaal toe te passen bij renovatie. Hiervoor gebruikt Facades Forever een kalkpleister op basis van kalk en cement met als voordeel dat oneffenheden en scheuren op te vullen zijn.

Spuitkurk is eveneens een methode om je gevel te renoveren. Gespoten kurk biedt keuze uit diverse kleuren en korrelgroottes. Het voordeel van kurkpleister is dat het in principe op elk soort ondergrond toe te passen is.

Daarnaast kan bij gevelrenovatie ook gekozen worden voor een combinatie van sierpleister, kalei of spuitkurk met houtafwerking, steenstrips, plaatbekleding… Facades Forever staat voor uw volledige renovatie tot uwer dienst.

Kleuren en textuur van gevelbepleistering

Gevelpleister biedt u vele opties als het gaat om de keuze van een kleur of textuur. U heeft altijd de mogelijkheid om zelf de ideale kleur(en) te kiezen om uw gevel te bepleisteren. Ten aanzien van de textuur of structuur zijn er diverse opties als het gaat om de korrelgrootte. Als u graag een zo egaal mogelijke gevel wenst, is een fijne korrel perfect. Een grotere korrel zorgt uiteraard voor een meer grovere structuur. Dat is onder meer ideaal voor een landelijke en rustieke uitstraling van de gevel.

Extra informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met Facades Forever als u meer informatie of advies wenst over gevelbepleistering. Vul daarvoor het contactformulier in of bel met +32 (0)9 362 36 76  of +32(0)50 68 79 07.  Wij zijn u graag van dienst en hanteren betaalbare prijzen voor gevelbepleistering.